Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙ

Είμαι έφηβος και δεν μου αρέσει η γενία μου. Έχει καταντήσει αηδία δηλαδή, όλη μέρα μπροστά από ένα "κουτί" χαζεύοντας φωτογραφίες, κάνοντας φίλους, παίζοντας παιχνίδια με λίγα λόγια κάνουν μία ψεύτικη ζωή. Ώρες-ώρες εύχομαι να είχα γεννηθεί πριν πολλά χρόνια όπου τότε τα παιδιά έπαιζαν ολη μέρα έξω με μπάλες,κρύφτο,βόλους και όχι σε μια ηλεκτρονική εποχή.

Η/Υ, παιχνιδομήχανες και βιντεοπαιχνίδια πλέον είναι οι ασχολίες των πιτσιρικάδων και των ατόμων στην ηληκία μου και έχω το εξής ερώτημα.."""ΓΙΑΤΙ?""" Γιατί  έχουμε εθιστεί τόσο πολύ; Εγώ προσωπικά προσπαθώ όσο μπορώ να πάρω τα φιλαράκια μου να πάμε έξω για βόλτες αλλά σχεδόν όλοι μου απαντάνε με την ίδια απάντηση "Βαριέμαι ρε θα κάτσω σπίτι να παίξω παιχνίδια στο pc" αυτό με νευριάζει πάρα πολύ! Ρε παιδί μου εντάξει παίξε αλλά με μέτρο και βγες λιγάκι να ξεσκάσεις μην κάθεσαι όλη μέρα σπίτι αποβλακωμένος!
Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ... ΜΗΝ αποβλακώνεστε και ζήστε την κάθε στιγμή ΜΗΝ τους αφήσετε να σας κάνουν κουμάντο ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

what's hot?